top of page

SUN400XL Infrapunapyörä

SUN400xl Infrapunapyörä on Itävallassa kehitetty Infrapunatunneliin sijoitettu kuntopyörä. Infrapunatunneli lämmittää pyöräilijää kevyen liikkumisen lomassa. SUN400xl on suunniteltu painonpudotuksen tukemiseen terveellisen ruokavalion ohessa sen aineenvaihduntaa kiihdyttävän sekä kaloreita tehokkaasti polttavan vaikutuksen avulla. Pyörässä 30minuuttia vastaa tehokkuudeltaan 30 kilometrin juoksulenkkiä!

Käyttäjän kokemuksia Infrapuna-pyörästä

Sanna 39v.

Pääsin ylipainon rajalta 72:sta kilosta 62:een kiloon polkemalla SUN-infrapunapyörällä Moove kuntokeskuksella 2-3 kertaa viikossa. Hyödylliseksi osoittautui vartin motivointiklippi, joka suurimman hien kohdalla antoi ohjeita siihen, mitä syödä, että rasvanpoltto onnistuu. Lämmin suihku ja ihon kuorinta treenin päälle tuntui hyvältä. Pääsin yllätyksekseni sokerikoukusta irti, kun ruokavalio muuttui ja aineenvaihdunta lähti käyntiin. Painoni tippui 10 kg 
3 kuukaudessa! Vyötärön ympärysmitasta suli 12,5 cm ja reiden ympärysmitasta 3 cm! Mattias ei painostanut, mutta tuli juttelemaan ja huolehti, että treeni sujui turvallisesti.

IMG_20190822_184804.jpg

INFRAPUNALÄMPÖ

  • kuluttaa kaloreita

  • tehostaa aineenvaihduntaa

  • auttaa lihasten palautumista urheilusuorituksen jälkeen

  • puhdistaa ja kaunistaa ihoa

  • lisää verenkiertoa

  • helpottaa lihas- ja nivelkipuja

  • vähentää selluliittia

  • lämmittää käsiä ja jalkoja 

  • parantaa lihasten hapenottokykyä

Painonpudotuksen lisäksi infrapuna toimii vartalonmuokkaukseen sen selluliittia poistavan vaikutuksen takia. Laite parantaa myös lihasten suorituskykyä, sillä infrapunalämpö nopeuttaa palautumista urheilusuorituksen jälkeen ja lisää lihasten hapenottokykyä. Infrapunapyörällä on tutkittu olevan positiivisia vaikutuksia myös iho-ongelmiin.

 

Vaikutukset pohjautuvat pitkälti infrapunalämmön syvälämpösäteisiin. Infrapunalämpö on auringonvalon kaltaista valoa, josta noin 80 %, muuttuu lämmöksi kohdatessaan jotakin kiinteää. Lämpösäteet eivät lämmitä ympärillä olevaa ilmaa vaan ne menevät kehoon suoraan 4-5 cm syvyyteen. Lämmön vaikutuksesta sydämen lyöntitiheys kohoaa ja se pumppaa verta elimistöön nopeammin. Verenkierron vilkastuessa ruumiinlämpö nousee ja keho alkaa viilentää itseään tuottamalla hikeä. Hien mukana kehosta poistuu tehostetusti sinne kerääntyneitä kuona-aineita, jotka tukkivat elimistöä ja huonontavat ihon laatua. Koska infrapunalämpö edistää verenkiertoa, samalla valkosolujen tuotanto kiihtyy ja kehon immuunijärjestelmä paranee.

Älä käytä laitetta, jos olet/sinulla on; raskaana, implantteja, sydämentahdistin, metallia tai tekoniveliä kehossa, paha tulehdus, tuore lihas/nivelvamma, sydänverisuoniston vajaus, sydänsairaus, verenkiertohäiriö, veren hyytymishäiriö, aineenvaihduntasairaus tai erittäin korkea verenpaine.

Keskustele lääkärisi kanssa kaikissa terveysongelmissa ennen käyttöä. 

Lisätietoja ja varaukset 

hattula@moovekuntokeskus.fi  tai 020 710 9430

infrapunapyörä, infrapuna, laihdutus, painonhallinta, ruokavalio, dieetti, hattula, parola
bottom of page